Luīze Salmgrieze-Kampio vairs nejūtas īsti droša un pārliecināta par dzīvi Amerikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Viena no populārākajām Latvijas modelēm Luīze Salmgrieze-Kampio, kuras panākumu sarakstā ir fotosesijas tādiem žurnāliem kā «L’Officiel», «Vogue», «ELLE» un piedalīšanās zīmolu «Roberto Cavalli» un «DKNY» skatēs, no rīta pieceļoties un uzzinot Amerikas vēlēšanu rezultātus, bijusi ļoti pārsteigta par rezultātu, kā nekā modele jau labu laiku par savām otrajām mājām sauc Ameriku.

Luīzes paziņu lokā gandrīz visi balsojuši par Amerikas prezidenta kandidāti Hilariju Klintoni, bet tas, iespējams, tāpēc, ka Ņujorka ir vairāk demokrātiska.

«Mans favorīts no paša sākuma bija Bernijs Sanderss, pieļauju domu, ka varbūt viņam būtu izdevies apiet Trampu un uzvarēt,» aizdomājas Luīze.

Modele arī piebilst, ka viņai ļoti žēl, ka cilvēki mūsdienās visā vienmēr vaino imigrantus.

«Šorīt pamodos un nejutos vairs īsti droša un pārliecināta par dzīvi Amerikā. Laiks rādīs, kāds Tramps būs prezidents, bet viens gan ir skaidrs: es pie visa šī vājprāta mazliet vainoju sociālos tiklus,» tā Luīze.

Modele uzskata, ka cilvēki tikai sev aplikācijā «SnapChat» liek suņu galvu filtriņus un ignorance valda visaugstākajā līmenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu