Populāri vecāki kopā ar atvasēm veikalā bauda ziemas izpārdošanas ballīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

2016.gada 8.novembra vakarā sabiedrībā pazīstami cilvēki ar savām atvasēm un veikala lojālie klienti pulcējās Baltijas valstīs vienīgajā ģimenes apģērbu veikalā «Piazza Italia», lai atklātu rudens – ziemas kolekcijas izpārdošanas ballīti, izklaidētos aizraujošās atrakcijās un piedalītos jautros konkursos gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Pasākuma namatēva lomu bija uzņēmies harismātiskais televīzijas raidījumu vadītājs un Karaliskā improvizācijas teātra aktieris Ēriks Palkavnieks, kurš nenogurdams vadīja gan vairākas atraktīvas spēles, gan aizraujošus konkursus ar iespēju iegūt vērtīgas dāvanas - apģērbu komplektus un veikala dāvanu kartes.

Vakara gaitā par mazajiem viesiem rūpējās pieniņa «Rasēns» teliņš, aicinot kopā fotografēties un nobaudīt savu produkciju – jaunos «Rasēna» jogurtus, kuri ir iekļauti atļauto produktu sarakstā bērnu ēdienkartē, jo to sastāvā ir tikai 5 grami cukura, kas atbilst skolu uztura programmai.

Pasākuma laikā ikvienam bērnam bija iespēja izbaudīt piepūšamo atrakciju – bumbu baseinu ar slīdkalniņu, mieloties ar augļiem, dārzeņiem un popkornu.

Savukārt pieaugušie tikmēr baudīja šampanieti, uzkodas un «Illy» kafiju no Rīgā zināmajiem kafijas tornīša bārdainajiem baristām.

Savukārt par muzikālo fonu rūpējās nesen strauji un veiksmīgi debitējušais ezotērikas speciālistes Elitas Drākes dēls dj Bruno Drake, kurš vēl nesen iekūlās skandālā ar pasaulslaveno reperi Drake par sava uzvārda lietojumu šovindustrijā.

Pasākumu apmeklēja sabiedrībā pazīstamas personas ar ģimenēm, kā eksprezidenta Gunta Ulmaņa mīļotā sieviete, rotaslietu zīmola «Upes pērles» dibinātāja Dinija Lore, hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne ar meitām, modes dizianers Aleksandrs Pavlovs ar ģimeni un pat sunīti Gloriju, pasākumu aģentūras «Chocolate Events» īpašnieces Sindijas Vildes dēliņš ar tēti Jāni Spingu, mūziķa Andra Sējāna sieva Sanita Sējāne ar bērniem, modes dizainere Dace Bahmann ar ģimeni, radio dīdžejs Roberts Ošiņš ar sievu un krustmeitiņu, lielo izmēru modele Tajana Mackeviča ar meitiņu, naktsklubu īpašnieks Artūrs Čikuls ar dēlu, sabiedrības dāma Elita Drāke ar krustmeitām, kā arī virkne sociālajos tīklos pazīstamo jauno māmiņu, kas ar saviem miniblogiem iedvesmo citas mammas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu