Ferrari uzsvaru liks uz hibrīdtehnoloģijām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ferrari

Fiat Chrysler Automobiles vadītājs Serdžo Markione ir pārliecināts, ka hibrīdtehnoloģijas veicinās ne vien Ferrari automobiļu efektivitāti visās jomās, bet arī palīdzēs kāpināt pārdošanas apjomu virs 10 000 pārdotiem auto gadā.

Markione apgalvo, ka no 2019.gada it visi jaunie Ferrari būs apgādāti ar hibrīdtehnoloģijām. Tās palīdzēs kāpināt izlaides apjomus, ko patlaban ierobežo CO2 izmešu normatīvi.

Šogad Ferrari plāno pārdot apmēram 8000 automobiļu un šo skaitli pakāpeniski paaugstināt līdz 9000 vienībām 2019.gadā. Attiecībā uz tālākām prognozēm Markione ir visai piesardzīgs, vien norādot, ka 10 000 pārdotu auto robeža varētu tikt pārkāpta līdz 2025.gadam. Tas atbilst ražošanas apjomam, ko no Fiat Chrysler Automobiles atdalītais ražotājs patlaban nedrīkst pārkāpt, ja vēlas saņemt atlaides degvielas ekonomijas un CO2 izmešu jomā.

Markione arīdzan norāda, ka ražotājs no Maranello paplašinās tādu modeļu klāstu, kas uzrunā plašāku auditoriju, nevis tikai kaislīgos autobraucējus, kam svarīgāks ir karstasinīgo V8 un V12 modeļu potenciāls. Viens no šādiem auto ir GTC4Lusso T - četrvietīgs Ferrari ar nelielu V8 turbomotoru -, kurš radīts, «lai būtu ērti lietojams ikdienā».

Tāpat Markione norāda, ka Ferrari paralēli automobiļiem, kas tomēr ir zīmola galvenā darbības sfēra, vairāk sāks koncentrēties arī uz luksusa precēm. Tai pašā laikā pilnībā elektrisku Ferrari vismaz Markiones valdīšanas laikā varam negaidīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu