Sprūds: Aktuāls jautājums, vai Tramps spēs pildīt visu sasolīto

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc ASV prezidenta vēlēšanām kļūst aktuāls jautājums Donalds Tramps spēs izpildīt visu priekšvēlēšanu laikā solīto, Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta panorāma» teica Latvijas Ārpolitikas institūta direktors Andris Sprūds.

Tramps priekšvēlēšanu kampaņā ir koncentrējās uz dusmīgajiem uz neapmierinātajiem, solot atrisināt viņu problēmas. Viņš sataustīja īsto stīgu, paceļot aktuālos jautājumus. Taču realitātē viņš nez vai spēs visu solīto izpildīt un paliks daudz neapmierinātu cilvēku, piebilda Sprūds. Viņš uzsvēra, ka ASV šovs tikai sākas.

Eksperts norādīja, ka, iespējams, situācija būtu labvēlīgāka, ja Tramps uzvarētu ar pārliecinošu balsu pārsvaru, lai nebūtu šaubu, jautājumu un neapmierinātības. Lai nerastos iekšējā nestabilitāte un strupceļš.

Pašreizējie vēlēšanu provizoriskie rezultāti liecina, ka republikāņu līderis Donalds Tramps ASV prezidenta vēlēšanās apsteidz demokrātu kandidāti Hilariju Klintoni.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu