Anistone atklāj, par ko tikusi kaunināta, tostarp arī par šķiršanos no Breda Pita

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Intervijā izdevumam «Marie Claire`s» aktrise Dženifera Anistone atzinusi, ka savas dzīves laikā cilvēki bieži vēlējušies, lai viņa izjustu kaunu. Tā kaunināta gan par privātās dzīves neizdošanos, gan aktrises karjeru.

Anistone intervijā atzinusi, ka cilvēki vēlējušies, lai viņai ir kauns par šķiršanos no aktiera Breda Pita, par neveiksmēm atrast jaunu vīru, par pārāk mazām krūtīm, par aktrises darbu, par neizteiksmīgu izskatu.

Zvaigzne nesaprot, vai tiešām ir sūri grūti jāstrādā, lai liela daļa no «augļiem», ko viņa saņem atpakaļ, ir cilvēku vēlme, lai viņai ir kauns.

Arī Dženiferas laulība ar aktieri Džastinu Terū atrodas gluži kā zem mikroskopa, un cilvēki gaida, kad viņa veiks nepareizu izvēli, tas apgrūtina aktrises dzīvi, un viņa divreiz pārdomā ikvienu laulības laikā veikto soli.

Aktrise neslēpj, ka nekad nav bijusi pilnīgi droša par savām izvēlēm, un tagad viņai nākas daudzas šādas izvēles veikt karjeras sakarā, jo jūt, ka atrodas krustcelēs un viņai jāizlemj, kas no visa piedāvātā aizskar viņas sirds pašus tālākos stūrīšus, lai spētu izvēlēties īsto ceļu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu