Stīvijs Vonders: «Balsot par Trampu ir tas pats, kas man lūgt vadīt auto»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu soulmūzikas leģenda Stīvijs Vonders (Stevie Wonder), kurš, kā zināms, ir akls, intervijā «Philly.com» izteicies, ka balsot par Donaldu Trampu būtu tas pats, kas viņam lūgt vadīt auto.

«Ja jums būtu ārkārtas situācija un jums nekavējoties vajadzētu nokļūt slimnīcā, vai jūs gribētu, lai es jūs turp aizvestu?» viņš jautāja. Kad žurnālists atbildēja noliedzoši, viņš piebilda: «Tāpēc, ka es neesmu pieredzējis šoferis, vai ne?»

66 gadus vecā soula ikona intervijā vēlāk uzsvēra, ka Hilarijas Klintones pieredze ir viņas trumpis, un tāpēc viņa ir labāks kandidāts ASV prezidenta amatam.

«Es negribētu pavadīt savu pēdējos gadus vietā, kur valda pesimisms,» viņš piebildis, atgādinot, ka Tramps negatīvi izteicies gan par sievietēm, gan etniskajām minoritātēm.

Atgādinām, ka pirmie vēlēšanu rezultāti gaidāmi jau trešdien neilgi pēc plkst.2 pēc Latvijas laika, kad iecirkņus sāks slēgt ASV Austrumkrastā. Taču citviet Savienotajās Valstīs balsošana vēl turpināsies, un pēdējie vēlēšanu iecirkņi Aļaskā tiks slēgti tikai trešdien plkst.8 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu