Modele Kendela Dženere jubilejā saņem ekskluzīvu automašīnu no svešinieka

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām modele Kendela Dženere nosvinēja savu divdesmit pirmo dzimšanas dienu un saņēma daudzas un dažādas dāvanas, izrādās, ne tikai no ģimenes un draugiem, bet arī no svešiniekiem. Jauniņā modele kļuvusi par ekskluzīva «Rolls-Royce» automašīnas īpašnieci, un to viņai uzdāvinājis svešinieks.

Par lielisko dāvanu presei pastāstīja Kendelas māsa Kloja Kardašjana, sakot, ka māsa tik lieliski aizvadījusi savu dzimšanas dienu, ka no rīta pat nav atcerējusies par dāvanu.

Kendela dzimšanas dienā tik daudz dzirdējusi tostus, iedzērusi šampanieti par savu veselību, ka beigu beigās bija ļoti noreibusi.

Kloja stāsta, ka, redzot, kā svešinieks māsai pasniedz automašīnas atslēgas un dodas prom, nav ticējusi notiekošajam, bet vēlāk, apskatot automašīnu un redzot visus dokumentus uz savas māsas vārda, nav spējusi noticēt redzētajam, jo šādu rīcību nekad nav piedzīvojusi.

Ir pagājušas vairākas dienas pēc dzimšanas dienas, un Kendela nespēj beigt priecāties par lielisko automašīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu