Specialitātes studijas. Saruna kim? jaunā izstāžu cikla ietvaros

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešdien, 9. novembrī plkst. 19 interesenti aicināti piedalīties sarunā ar māksliniekiem, kuru darbi skatāmi kim? jaunā izstāžu cikla ietvaros.

Vakara gaitā tiks meklētas atbildes uz jautājumiem, kas saistāmi ar konkrēto mākslas darbu tapšanas apstākļiem un katra autora māksliniecisko praksi, kā arī kopējo, Latvijas Mākslas akadēmijas Vizuālās komunikācijas (VKN) apakšnozares, pieredzi un pēctecību.

Sarunā piedalās: Ojārs Pētersons, Evita Vasiļjeva, Jānis Dzirnieks

Sarunas moderatore: Līga Marcinkēviča

Līga Marcinkeviča (1975) studējusi LMA Vizuālās komunikācijas apakšnozarē, ir viena no mākslinieku grupas F5 (Famous Five) dibinātājām un aktīvajām dalībniecēm. Kopā ar F5 piedalījusies vairākos vietējos un starptautiskos notikumos, tostarp Sanpaulu biennālē un 51. Starptautiskajā Venēcijas mākslas biennālē. Patstāvīgi piedalījusies tādos projektos kā Eiropas Laikmetīgās mākslas biennāle Manifesta 4, kā arī bijusi kuratore Latvijas Nacionālajam paviljonam 51. un 53. Starptautiskajā Venēcijas mākslas biennālē.

No 2009. līdz 2015. gadam bijusi vizuālo mākslu žurnāla «Studija» galvenā redaktore.

Līdz š.g. 27. novembrim kim? skatāmas Ojāra Pētersona, Jāņa Dzirnieka, Evitas Vasiļjevas un Kriša Salmaņa personālizstādes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu