Kamberbača «Doktors Streindžs» sāk pārliecinoši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros veiksmīgi startējusi britu aktiera Benedikta Kamberbača (Benedict Cumberbatch) un komiksu uzņēmuma «Marvel» jaunā supervaroņu filma «Doctor Strange» («Doktors Streindžs»), ziņo «collider.com».

«Doktors Streindžs» nedēļas nogalē iekasēja gandrīz 85 miljonus dolāru.

Filmas anotācija: Izdzīvojis briesmīgā autokatastrofā, kura pārtrauca viņa veiksmīgo neiroķirurga karjeru, Stīvens Streindžs (Kamberbačs) pamet ikdienišķo pasauli un dodas tālā ceļojumā dziedniecības meklējumos. Negaidīti atklājis sevī mistiskas spējas transformēt laiku un telpu, Streindžs kļūst par saiti, kura vieno divas paralēlās pasaules, un viņa misijas uzdevums - aizsargāt Zemes iedzīvotājus no Ļaunuma visos tā veidolos.

Labs starts (45,6 miljoni) šonedēļ arī animācijas filmai «Trolls», kurā varoņu balsis ierunājuši Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) un Anna Kendrika (Anna Kendrick).

Krāsainā animācijas filma no «Šreka» veidotājiem stāsta par aizraujošu ceļojumu, kurš aizvedīs troļļu meiteni Popiju tālu prom no ierastās viņai pasaules un liks viņai apvienot savus spēkus ar pašu drūmāko no troļļiem vārdā Zars. Viņai ir jāizglābj draugi no Karaļa Skrimšļa vecākā un viņam padoto bergenu ķetnām. Popijas neticamie piedzīvojumi būs sagatavojuši viņai īstus pārbaudījumus.

Mela Gibsona «Kauja par Heksoridžu» (Hacksaw Ridge) numur 3 ar 14,8 miljoniem.

Mels Gibsons
Mels Gibsons Foto: REUTERS/ScanPix

«Kauja par Heksoridžu» ir filma, kas veidota pēc patiesa stāsta par kādu Otrā pasaules kara varoni, kurš apbalvots par ievainoto kareivju aprūpi. Filmas galvenais varonis Desmonds Doss bija dedzīgs adventists, kurš ticības dēļ atteicās lietot ieročus, tomēr neuzgrieza muguru saviem biedriem, kuri devās karā. Viņš parādīja lielu drosmi un pašaizliedzīgu mīlestību pret līdzcilvēkiem. Filmā Dosa ticība nav slēpta – tiek attēlotas viņa dedzīgās lūgšanas un tas, kā viņš tiek pazemots savas ticības dēļ. Tomēr tieši tas atstāja īpaši lielu iespaidu uz citiem kareivjiem.

Foto: publicitātes


Pagājušās nedēļas līderis - Tailera Perija (Tyler Perry) komēdiju šausmu filma «Boo! A Madea Halloween» noslīdējusi uz 4. vietu.

5. vietā pasaulē ir titulētā režisora Rona Hovarda un izcilā kinoaktiera Toma Henksa sadarbība mistēriju trillerī «Inferno» (6,3 miljoni).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu