Reperis Jeezy iekaro ASV albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Džīzī (Jeezy) ar savu jauno albumu iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka nedēļas griezumā ieraksts «Trap or Die 3» pārdots 89 000 vienību, no šā apjoma 73 000 tradicionālos nesējos.

Visi astoņi izdotie Džīzī albumi ir startējuši «Billboard 200» topa desmitniekā, sākot ar 2005. gada plati «Let’s Get It: Thug Motivation 101».

Kantri mūzikas superzvaigzne Kenijs Česnijs (Kenny Chesney) ar «Cosmic Hallelujah» debitē 2. vietā (89 000 vienību)

Savukārt repera Mīka Mila (Meek Mill) jaunais miksteips «DC4» ar 87 000 vienībām startē 3. vietā.

Rokgrupas «Avenged Sevenfold» pārsteiguma albums «The Stage» numur 4.

Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) ceturtais studijas albums «Joanne», kurā 30 gadus vecā dīva spērusi mazu soli pretī tradicionālām vērtībām, proti, kantri mūzikai, no 1. vietas noslīdējis uz 5.

10. vietā populārā kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunākais studijas albums «Nobody But Me» (25 000), kurā iekļautas deviņas kaverversijas un trīs paša Bublē sacerētas dziesmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu