«Izklausies redzēts» uzvarētājs Čīča pārspēj pats sevi kā Stīvijs Vonders

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 šova «Izklausies redzēts» septītajā raidījumā savu pirmo uzvaru ieguva Dzintars Čīča, kurš pārspēja visus savus iepriekšējos priekšnesumus, atveidojot pasaules brīnumbērnu Stīviju Vonderu un izpildot mākslinieka dziesmu «Isn't She Lovely»!

Stīvijs Vonders ir saņēmis 22 Grammy balvas, kas ir rekords starp vīriešu māksliniekiem, un tā vien liekas, ka šī veiksme šovakar stāvējusi blakus Čīčam. Nopelnot uzvaru septītajā raidījumā, Čīča iegūtos 200 eiro ziedos Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas fondam.

Tāpat septītajā raidījumā ar vērienīgu priekšnesumu priecēja alternatīvās roka grupas «Evanescence» soliste Eimija Lī, kuru atveidoja Dināra Rudāne, un viņa uzstājās duetā ar Paulu Makoju jeb Ati Zviedri. Izpildītās dziesmas «Bring Me To Life» priekšnesums ieguva 2. vietu. Ieva Sutugova šovakar bija pārvērtusies par 80. gadu popzvaigzni Sindiju Lauperi un ar jautro dziesmas «Girls Just Want To Have Fun» priekšnesumu ieguva 3. vietu.

Īru dziedātājas Šainedas O'Konoras atveidotāja un dziesmas «Nothing Compare 2 U» izpildītāja Rūta Dūduma viennozīmīgi aizskāra daudzu skatītāju iekšējo emocionālo stīgu. Žūrijas locekļi bija īpaši dāsni ar uzslavas pilnu vārdu teikšanu, un rezultātā Dūduma ieguva 4. vietu.

Mārtiņš Ruskis ar Mārtiņu Jātnieku bija pārvērtušies par 1962. gadā dzimušiem dvīņubrāļiem Kreigu un Čārliju Reidiem no grupas «The Proclaimers» un izpildīja dziesmu «I'm Gonna Be (500 Miles)». Ruskis tāpat kā Dūduma palika 4. vietā.

Daudzu meiteņu mīlulis un elks – grupas «Reamonn» solista Rea Garveja tēlā iejutās Normunds Pauniņš, kurš savā samtainajā balsī izpildīja pasaulslavenā hitu «Supergirl». Pauniņa priekšnesums tika novērtēts ar 6. vietu. Emīls Kivlenieks bija pārtapis par krievu zvaigzni Nikolaju Baskovu un priecēja ar dziesmu «Ну кто сказал», ar kuras izpildījumu palika 7. vietā. Savukārt pēdējo, 8. vietu ieņēma Yana Kay - iejutās brazīliešu dziedātājas un dejotājas Olgas Marias de Souzas jeb Koronas no muzikālā projekta «Corona» tēlā.

Šovakar «Izklausies redzēts» žūrijas sastāvam – Jānim Šipkēvicam, Janai Duļevskai, Artim Robežniekam bija pievienojies pagājušās sezonas dalībnieks Jānis Auzāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu