Bleiks Šeltons un Gvena Stefani drīzumā būs izplānojuši savas sapņu kāzas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāji Bleiks Šeltons un Gvena Stefani par spīti tam, ka kopā ir tikai gadu, jau plāno kāzas, pāris visu dara pakāpeniski, izvēloties tikai pašu labāko un to, kas patīk abiem, jo vēlas savu kāzu dienu padarīt par lieliskāko abu dzīvē.

Pāris vēl nav publiski apstiprinājuši savu saderināšanos, bet viņu draugi jau paziņo, ka dziedātāji vēlas vēl šogad apprecēties un palikušas tikai mazas nianses, lai sapņu kāzas būtu izplānotas.

Četrdesmit septiņus gadus vecā trīs bērnu māmiņa un četrdesmit gadus vecais dziedātājs atrada viens otru laikā, kad abi šķīra savas laulības, un drīz vien draudzība, morālais atbalsts pārauga attiecībās.

Stefani attiecības komentēja, sakot, ka reizēm, lai no jauna pamostos dzīvei, ir jāiziet cauri daudzām grūtībām un sāpēm, bet viņa jūt, ka gada sākumā pamodusies un atkal iemīlējusi dzīvi.

Bleiks bijis draugs, kad viņai bija nepieciešams atbalsts, un to viņa sauc par lielāko dāvanu, kāda iespējama.

Toties Bleiks jokojis, ka ilgi nav ticējis, ka Gvena vēlas ar viņu satikties, un kādu laiku domājis, ka zvaigznei ir redzes problēmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu