Kidmenas vīrs pievērsies scientoloģijai, vai pēkšņā pievēršanās ticībai ietekmēs pāra laulību?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Nikola Kidmena, iespējams, apsvērs iespēju šķirties otro reizi, un jau atkal iemesls šādai izvēlei būs vīra pievēršanās scientoloģijai. Tieši scientoloģijas dēļ viņa reiz izšķīrās no aktiera Toma Krūza, un nu viņas vīrs, kantrī mūzikas zvaigzne Kīts Urbans pievērsies ticībai.

Kīts Urbans zina, cik ļoti viņa sieva, aktrise Nikola Kidmena ienīst scientoloģiju, kura jau reiz izjaukusi viņas dzīvi, bet tas nav atturējis mūziķi sākt interesēties par ticību.

Kantrī mūzikas virzītājs Deivids Dobsins atklājis, ka reizēs, kad Nikolas nav tuvumā, Kīts mēdz runāt par ticību un to, cik nozīmīga tā ir viņa dzīvē, toties laikā, kad tuvumā atrodas Nikola, viņš apspiež savu vēlmi runāt par Dievu.

Par spīti tam, ka pāris šajā gadā kopā pavadījuši tikai 116 dienas, tūres starplaikā Urbans piecas brīvās dienas pavadīja, apmeklējot baznīcu, ne dodoties uz Austrāliju pie sievas.

Par spīti baumām par pāra nesaskaņām, šķirti pavadīto laiku, Kīta dzimšanas dienu viņi nosvinēja kopā un mākslinieks portālā «Instagram» publiskoja fotogrāfiju un atzinās, ka mīl sievu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu