Koncerta laikā Kanje Vests zaudē balsi un pārtrauc uzstāšanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reperis Kanje Vests negatīvi pārsteidzis fanus, kuri pat vairākas dienas nakšņojuši blakus koncerta vietai, lai, dodoties koncerta hallē, tiktu tuvāk skatuvei un atrastos pēc iespējas tuvāk reperim. Koncerta vidū māksliniekam pazudusi balss un viņš pārtraucis koncertu.

Reperis pārtraucis koncertu, atzīstot, ka tam radušās problēmas ar balsi, un viņš apsolījis faniem, ka nākamreiz uzstāsies ar divreiz lielāku atdevi.

Tas, protams, nav apmierinājis fanus, kuri pieprasa atpakaļ savu naudu un noiešanu no skatuves koncerta vidū sauc par tipisku Kanjes izturēšanos.

Trīsdesmit deviņus gadus vecais reperis koncerta vidū lūdzis gaismotāju ieslēgt zālē gaismas, paziņojis, ka koncerts beidzies, un nogājis no skatuves.

Fani veselas četrdesmit piecas minūtes nav atstājuši koncerta vietu, svilpuši un centušies panākt, ka reperis atgriežas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu