«Spiediena» skatuvi spridzinās «Dīvas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ja kādam novembris liekas tumšs un drūms mēnesis, tad vajag atnākt uz radošās apvienības SPIEDIENS šoviem 9. un 10. novembrī! Šie vakari noteikti būs izgaismoti, jo uz skatuves kopā ar aktieriem uzmirdzēs fantastiski talantīgas zvaigznes!

9. novembra šova īpašā viešņa būs dziedātāja un spilgta personība Samanta Tīna! 2011.gada Moldovas starptautiskā konkursa «Golden voices» uzvarētāja. 2012.gadā pārstāvējusi Latviju Baltkrievijas festivālā «Slavjanskij bazar», kurā ieguva 1.vietu. Šogad Samanta pārstāvēja Latviju starptautiskā jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis 2016».

«Es ļoti priecājos, ka Latvijā kaut kas tāds ir! Es esmu bijusi «Spiedienā» gan kā pārsteigums aktieriem, gan kā skatītājs un zinu, ka šis projekts, ja to tā var nosaukt, ir kvalitatīvs ar humoru un šovu. Vai mani nebiedē improvizācija un uzstāšanās? Nē, ar skatuvi jūs mani nenobiedēsiet! Ļoti gaidu, jo zinu, ka šis būs kvalitatīvs un izklaidējošs vakars!» tā par uzstāšanos izsakās pati Samanta Tīna.

Savukārt 10.novembrī aktierus šarmēs dziedātāja Elza Rozentāle!

Viena no Latvijas spilgtākajām jaunajām dziedātājām. Māksliniece ar unikālu un Latvijas muzikālajai videi neraksturīgi spēcīgu vokālu. Elzu kā dārgumu, iespējams, skatītājs atklāja TV3 raidījumā «Izklausies redzēts», kur viņa spilgti parādīja savas spējas mainīt balsi, pielāgojot to dažādiem mūzikas žanriem. Ilggadēji piedalījusies režisora Viktora Runtuļa veidotajos «Cabaret» koncertuzvedumos koncertzālē «Palladium» kopā ar tādiem māksliniekiem kā Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa un Dons.

Elza Rozentāle par uzstāšanos atbild īsi: «Man bail, jo tur vajadzīga ātra reakcija, lai būtu sakarīgs man risinājums. Zinu, uz ko parakstos, jo esmu bijusi «Spiedienā».»

Šajā sezonā aktieri ne tikai improvizēs paši, bet dalīsies zināšanās un vadīs meistarklases citiem improvizēt gribētājiem! Šī būs lieliska un jau labu laiku izlolota iespēja visiem, kas grib apgūt improvizācijas tehnikas, atmest kaunu, uztrenēt drosmi un labi pavadīt laiku. Nodarbības būs paredzētas pilnīgi visiem, kas līdz šim nav improvizējuši, bet gribētu pamēģināt. Meistarklases sākas novembri un turpmāk katru trešdienu. Vairāk informācijas www.spiediens.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu