Radio SWH Rock sāk skanēt arī Saulkrastos 95.3 FM

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Radio SWH

Radio SWH Rock turpina iekarot Latvijas pilsētu roka mūzikas cienītāju sirdis. Pēc lielu sajūsmu izraisījušās Liepājas atklāšanas šonedēļ Radio SWH Rock sāk dārdēt arī Saulkrastos frekvencē 95.3 MHz.

AS Radio SWH sveic Saulkrastu un apkārtnes iedzīvotājus, vēlot – lai jums PILNĪGS ROKS!

Pavisam drīz Saulkrastu roka skaņām pievienosies arī Salacgrīva, kurā raidītāju plānots atklāt tuvākā mēneša laikā.

Radio SWH Rock dibināts 2001. gada 15. novembrī un 15 gadus darbojas kā stabila roka žanra radio stacija. Radio SWH Rock ir Baltijā vienīgā stacija, kas 24 stundas diennaktī atskaņo rokmūziku un gadu gaitā pulcējusi daudz lojālu klausītāju – roka cienītāju. No klasiskā roka himnām, kas radītas 60. un 70., līdz mūsdienu spilgtākajiem žanra pārstāvjiem – tajā skan labākais un pazīstamākais no visām desmitgadēm.

Šīs vasaras sākumā A/S Radio SWH ieguva jaunas apraides tiesības vairākām raidstacijām – Radio SWH drīzumā sāks skanēt arī Pāvilostā, Radio SWH+ šogad sāka apraidi Lielvārdē, nākamā gada sākumā tiks atklāta frekvence arī Tukumā, bet jau pieminētais Radio SWH Rock tagad ir dzirdams Rīgā, Liepājā un Saulkrastos, kā arī pavisam drīz Salacgrīvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu