Pašmāju hārdroka apvienība «Rebel Riot» izdos albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju smagā roka grupa «Rebel Riot» 11. novembrī izdos savu trešo studijas albumu «The Good, The Bad And The Heavy». Zīmīgi, ka tieši pirms četriem gadiem arī šajā pašā datumā grupa izlaida savu otro studijas albumu «Destructive Chaos».

Jaunā materiāla skanējums ieturēts grupas iecienītajā hard 'n' heavy stilā. Līdz šim grupa klausītājiem ir nodevusi divus singlus - «Big Fat City» un «Lucifer». Lai radītu plašāku priekšstatu par gaidāmo albumu, klausītājiem tiek piedāvāts trešais singls – «Lightworker».

Stāsts albuma dziesmās vijas ap cilvēka spēju sadzīvot pasaulē, kur ik brīdi dzīve mijas ar gaišo un tumšo, labo un ļauno, tikumiem un netikumiem. Skatījums uz to, kā tas ietekmē katra izvēlētos tēlus dzīvē un kur visam pa vidu ir vieta smagajai rokmūzikai.

Albuma ieraksts tapis Rīgā sadarbībā ar skaņu inženieriem Edgaru Ķauķi (Linga, Huskvarn) un Gintu Lundbergu (Skyforger) un tiks izdots vietējās skaņu ierakstu kompānijas «Thunderforge Records» paspārnē, kur pašlaik mājo arī latviešu smagā metāla apvienības Skyforger un Sanctimony.

Albuma prezentācijas tūri «Rebel Riot» sāks jau novembrī ar trīs koncertiem Somijas pilsētās – Helsinki (10.11.), Lahti (11.11.) un Kouvola (12.11.) kopā ar somu grupām Prime Time Violence un Social Stain. Šī būs otrā reize, kad «Rebel Riot» atgriežas Somijā.

Albuma prezentācija Rīgā, Liepājā un citās Latvijas pilsētās plānota 2017. gada sākumā.

«The Good, The Bad And The Heavy» būs iespējams iegādāties CD digipack versijā. Digitālā veidā albums būs pieejams Spotify, iTunes, Bandcamp un citur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu