Anistones vīrs sociālajos tīklos publisko grafiti fotogrāfiju, kurā teikts «F--k Brad Pitt»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Džastins Terū portālā «Instagram» publiskojis grafiti fotogrāfiju, kura teksts savā veidā aizvaino aktieri Bredu Pitu. Vai šādi Dženiferas Anistones vīrs uz strīdu izaicina savas sievas bijušo vīru?

Seriāla «Leftovers» zvaigzne aktieris Džastins Terū portālā «Instagram» publiskojis grafiti mākslinieka Nika Flata grafiti zīmējumu, kurā kā viens no saukļiem izmantoti vārdi - «F--k Brad Pitt».

Uzņemtajā fotogrāfijā sieviete rāda vidējo pirkstu un izsaka savu nepatiku pret Bredu Pitu, steroīdiem, kokaīnu un rasismu.

Fotogrāfijas publiskošana varētu būt neapzināta, jo, tikai uzmanīgi ieskatoties, var atrast Bredam Pitam veltīto rindiņu, bet, zinot aktieru privātās dzīves vēsturi un baumas, ka Terū un Anistones attiecībās parādījušās nesaskaņas un greizsirdība pēc Pita un Džolijas šķiršanās paziņojuma, izslēdz neapzinātās rīcības faktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu