Aktrise Ešlija Olsena sākusi romānu ar padzīvojušu finansistu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Olsenu māsas nebeidz pārsteigt savus fanus, kārtojot privāto dzīvi. Māsas izvēlas sev līdzās vīriešus, kuri vecāki par tām vairākus desmitus gadu un spētu būt jaunajām sievietēm tēvu vietā. Ešlija Olsena par savu jauno mīlestību izvēlējusies sešdesmit gadus vecu finansistu.

Kā mēs zinām, Mērija Keita Olsena jau gadu ir precējusies ar Olivjē Sarkozī, bijušā Francijas prezidenta brāli. Mērijai Keitai ir divdesmit deviņi gadi, bet viņas vīram četrdesmit seši.

Aktrises dvīņumāsa Ešlija beidzot arī ir atradusi savu laimi, zvaigzne paziņojusi, ka ir iemīlējusies sešdesmit gadus vecā kolekcionārā un finansistā Ričardā Saksā. Ričards ir ļoti noslēgta personība ar ekscentrisma iezīmēm.

Pāris vairakkārt redzēti kopā apmeklējam sporta zāli, braukājam ar velosipēdiem vai romantiskā atmosfērā malkojam kafiju kādā no mazajām Ņujorkas kafejnīciņām.

Ešlija jau agrāk ir tikusies ar daudz vecākiem vīriešiem, viņai ir bijis romāns ar piecdesmit deviņus gadus vecu mākslinieku, četrdesmit deviņus gadus vecu režisoru un četrdesmit septiņus gadus vecu biznesmeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu