Meraija Kerija vaino scientoloģiju savas saderināšanās izjukšanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija uzskata, ka viņas šķiršanos ar austrāliešu miljardieri Džeimsu Pakeru daļēji izraisījusi līgavaiņa aizraušanās ar Scientoloģijas baznīcu.

46 gadus vecās dziedātājas šķiršanās ar Pakeru bija negaidīts pavērsiens.

Kerijai tuvu stāvoši cilvēki atklāja, ka, viņasprāt, Pakeru ietekmējis viņa biznesa menedžeris un bijušais Scientoloģijas baznīcas preses pārstāvis Tomijs Deiviss.

Pakers bija Scientoloģijas baznīcas loceklis no 2002.gada līdz 2006.gadam.

«Meraija un Džeimss augustā aplūkoja mājas Beverlihilsā, ko varētu kopā iegādāties, viss bija labi (..), un viņš nevarēja sagaidīt, kad varēs apprecēt viņu. Tad pēkšņi viss mainījās. Septembrī Džeimss pēkšņi vairs nešķita tāds kā agrāk. Meraijai ir aizdomas par Tomiju, kurš vada Džeimsa finanses, un viņai ir aizdomas, ka viņš kontrolē viņu,» laikrakstam «New York Post» atklāja kāds informēts avots.

Avoti ziņo, ka Džeimss pilnībā mainījies un uzvedies dīvaini. Kad Meraija viņam tieši pajautājusi, vai viņš atgriezies pie scientoloģijas, viņa vēlāk saņēmusi atbildi no līgavaiņa padotajiem, ka viņš nejūtas labi un nevēlas, lai Meraija viņu tādu redzētu.

«Meraija bija izsista no līdzsvara. Redzēt, kā vīrietis, ko gatavojies precēt, mainās vienas nakts laikā. It kā viņš būtu cits cilvēks,» atklāja avots, piebilstot, ka Meraiju šīs pārmaiņas satriekušas un viņa nav sapratusi, kā reaģēt.

Pakers savukārt noliedzis, ka scientoloģijai būtu kāda saistība ar viņa šķiršanos. Viņš kā iemeslus minēja Kerijas izšķērdību naudas tērēšanā un ažiotāžu, kas saistās ar viņas realitātes šova filmēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu