Modes nedēļas ietvaros prezentē matu griezumu un krāsojumu tendences

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Rīgas modes nedēļas ietvaros, 31. oktobrī, notika «Schwarzkopf Professional trend show» – «Essential Looks», kas tapa sadarbībā ar Latvijas modes dizaineru konceptveikalu «8 Rooms».

Divreiz gadā «Schwarzkopf Professional» starptautiskā stila ekspertu komanda, iedvesmojoties no lielākajiem pasaules modes šoviem, trendseteriem un sociālo tīklu slavenībām, prezentē «Essential looks» kolekcijas, kas atspoguļo matu griezumu un krāsojumu tendences nākamajām sezonām.

Šobrīd zīmols aktualizē trīs rudens/ziemas tendences: «Genderless», «Athleisure» un «Koolblonds», kas spilgti atspoguļo aktuālās dzīvesveida, matu kopšanas un modes tendences. Tieši šīs trīs tendences dominēja īpašajā modes šovā.

Frizūras ir neatņemama sastāvdaļa modes kontekstā, – tās palīdz pilnvērtīgi atspoguļot dizainera iecerēto tēlu, kā arī attēlot kolekcijas īpašo raksturu.

Jaunajās griezumu un krāsu tendencēs ieradās noraudzīties daudzi jo daudzi modes cienītāji, jo kā nekā tieši mati kalpo kā «rozīnīte» koptēla izveidei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu