Meraija Kerija plāno tiesas ceļā no bijušā mīļotā piedzīt 50 miljonus dolāru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc šķiršanās no miljardiera Džeimsa Pakera dziedātāja Meraija Kerija atrada veidu, kā atstāt sev pāris miljonus vērto saderināšanās gredzenu, un nu viņa izlēmusi no Džeimsa iegūt vēl vairāk naudas. Zvaigzne tiesas ceļā vēlas no uzņēmēja piedzīt piecdesmit miljonus dolāru.

Tiesas ceļā Kerija vēlas saņemt atlīdzību par emocionālo kaitējumu, kuru tai nodarījis miljonārs, publiski paziņojot par viņu šķiršanos.

Arī mākslinieces juristi jau informējuši miljardieri par prasību un to, ka pēc šķiršanās Kerija bijusi tik emocionāli sagrauta, ka atcēlusi koncerttūri, un par to arī vēlas kompensāciju.

Par pāra šķiršanos kļuva zināms pagājušās nedēļas izskaņā, izrādās, Pakeram nepatika zvaigznes tuvās attiecības ar vienu no dejotājiem, bet Kerijai nepatika vīrieša izturēšanās pret viņas padotajiem.

Tāpat Pakers arī saprata, ka nevēlas dzīvot publisku dzīvi, bet, esot attiecībās ar visu mīlētu dziedātāju, cita iespēja nepastāv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu