Jānim Vinteram pirms sacīkstēm Nīderlandē nozagti abi sporta motocikli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jāņa Vintera personīgais arhīvs

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 28. līdz 30.oktobrim, Harfsenā, Nīderlandē norisinājās šīs sezonas Eiropas čempionāta 4. posms enduro sacīkstēs. Latviju tajās pārstāvēja bijušais Dakāras rallijreida dalībnieks Jānis Vinters, kurš, saskaroties ar ļoti nepatīkamu starpgadījumu, tomēr startēja, izcīnot 4.vietu savā klasē.

Sarkanbaltsarkano karogu Nīderlandē šoreiz pārstāvēja tikai viens latvietis – Jānis Vinters, startējot Veterānu klasē, kurā pretī mūsu braucējam stājās vēl 20 citi dažādu valstu pārstāvji.

Pirms braucieniem sportists saskārās ar ļoti nepatīkamu pārsteigumu - tika nozagti viņa sacensību motocikli. «Pirms mačiem tika nozagti abi moči! Par laimi, paveicās, ka vietējais KTM dīleris par simbolisku samaksu izīrēja divtaktu 300cc mocīti. Bija grūti pierast un pieregulēties,» pēc sacensībām komentēja pats Vinters.

Nezaudējot modrību un atrodot īslaicīgu risinājumu nopietnajai problēmai, Vinters tomēr pamanījās veiksmīgi startēt sacensībās, pirmajā braucienā ieņemot 6.vietu, bet otrajā – 4.vietu. Izcīnīto punktu summa posma kopvērtējumā sportistam ļāva ierindoties 4.vietā. Sezonas kopvērtējuma tabulā 42 dalībnieku konkurencē Jānis ierindojas 8.pozīcijā.

Līdz ar 4.posmu 2016.gada Eiropas čempionāta enduro sezona ir noslēgusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu