Aktierim Tomam Krūzam jau vairākus mēnešus ir nopietnas attiecības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izdevums «Us Weekly» atklājis, ka aktierim Tomam Krūzam jau vairākus mēnešus ir nopietnas attiecības ar Anglijā dzīvojošu sievieti. Šīs ir aktierim pirmās nopietnās attiecības, kopš 2012.gadā viņš izšķīrās no sievas, aktrises Keitijas Holmsas.

Jūnijā aktieris atradies Londonā, filmējoties filmā «The mummy», un iepazinies tur ar kādu angļu dāmu, ar kuru tam izveidojies romāns.

Pāris kopā pavadījuši ikvienu vakaru filmēšanās starplaikos, dodoties vakariņās un pastaigās. Laiku, kad Toms uzturas Anglijā, pāris pavada viņa kotedžā, kura atrodas ārpus Londonas.

Izdevums informē, ka Krūza jaunā mīla ir parasta sieviete, ne slavenība, kas aktierim arī pēc lieliska pirmā vakara lika uzaicināt viņu uz otro randiņu.

Pāris daudz laika pavada, braukājot ar velosipēdiem, baudot Anglijas dabas skatus, un šajos izbraucienos tiem nereti pievienojas aktiera māsa.

Aktierim tuvu stāvoša persona izdevumam atklājusi, ka Toms vēlas, lai viss izdodas, tāpēc slēpj mīļoto no sabiedrības, jo tam apnicis būt vienam un viņš vēlas beidzot atrast laimi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu