Kanādas popmūzikas sensācija Maikls Bublē izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Klajā laists populārā kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunākais studijas albums «Nobody But Me», kurā iekļautas deviņas kaverversijas un trīs paša Bublē sacerētas dziesmas.

Šobrīd radiostacijām nodots otrais albuma singls «I Believe In You» (skat. video).

«Nobody But Me» ir vairāku «Grammy» balvu ieguvēja ilgi gaidītais devītais studijas albums. Albums tiek izdots trīs gadus pēc iepriekšējā ieraksta «To Be Loved» (ceturtais izpildītāja albums, kas sasniedzis Nr.1 Billboard Top 200)

«Nobody But Me» tika ierakstīts Losandželosā un Vankūverā.

Albumā atrodami trīs oriģinālskaņdarbi un no jauna iedziedātas klasikas vērtības - «My Baby Just Cares For Me», «The Very Thought of You», Braiena Vilsona «God Only Knows» un Džonija Mersera klasiskais hits «I Wanna Be Around». Albuma tapšanā piedalījās vairākas pieaicinātas zvaigznes - Megana Treinore un Blaks Touts (no The Roots).

Albuma producenti ir pats Bublē un Johans Karlsons (MXM Productions), Alans Čangs, Džeisons «Spicy G» Goldman, The Monsters and Strangerz.

«Liekas, ka līdz šim neesmu tik daudz strādājis pie albuma ieraksta. Īpašu prieku man sagādāja darbs ar manu pavadošo sastāvu, kas ļoti labi saprot manas vēlmes, un šoreiz uzstādījums bija skanēt labāk, nekā jebkad esmu skanējis. Tāpat esmu ļoti lepns par savām radītajām jaunajām dziesmām, turklāt dubultprieks bija pašam tās producēt,» tā pats Bublē.

22. februārī Bublē vadīs The Brit Awards 2017 ceremoniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu