Nikola Kidmena un Kīts Urbans nolieguši runas par problēmām viņu attiecībās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Nikola Kidmena un viņas vīrs, kantrī mūzikas zvaigzne Kīts Urbans beidzot komentējuši dažādos viedokļus par viņu nesaskaņām un paziņojuši, ka šķirties viņi nedomā, viņu attiecībās nav krīzes un viņi ir tikpat laimīgi kā savā kāzu dienā.

Mūziķis portālā «Instagram» ievietoja pāra kopīgo fotogrāfiju, kura izkliedēja visas baumas par viņu nesaskaņām un vēlmi šķirties.

Kīts un Nikola nekad nav aizrāvušies ar savas personīgās dzīves izrādīšanu, tā ka šāda fotogrāfija no ģimenes arhīva ir retums un īpaša dāvana pāra faniem.

Pirms pāris dienām Nikola intervijā atzinusi, ka viņiem viss ir vislabākajā kārtībā un nekādu attiecību problēmu nav, tāpat ne viņa, ne Kīts nedomājot šķirties.

Pāris apprecējās 2006.gadā un tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem pāriem Holivudā, par spīti runām, ka Kītam ir alkohola un narkotiku atkarība.

Nikola un Kīts audzina divas meitas, kuras dzimušas 2008. un 2010. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu