Šēra vairs nebūs redzama uz skatuves, jo, skatoties spogulī, viņa redz vecu sievieti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kādreizējais seksa simbols, daudzu mūzikas elks septiņdesmit gadus vecā dziedātāja Šēra paziņojusi, ka beidz karjeru, jo, skatoties spogulī, vairs nejūtas seksīga, bet viņai pretī raugās veca sieva.

Šēra saka: ja viņa saliktu uz tortes septiņdesmit svecītes un mēģinātu tās nopūst, viņa izpūstu visas savas smadzenes un, raugoties spogulī, viņa sāk apzināties, ka vairs nav jauna dāma, bet jau veca sieviete.

Māksliniece uzskata, ka visam savs laiks un vecām kundzēm nav ko darīt uz skatuves, īpaši tām, kuras popularitāti iemantoja, pateicoties seksīgumam.

Tūre, kurā šobrīd atrodas māksliniece, būs viņas pēdējā, par spīti tam, ka viņa spēj nodejot visas dejas, nodziedāt visas dziesmas un viņai der visi tērpi.

Dziedātāja nevēlas karjeras beigas, bet saprot, ka jābūt reālistiskai. Šēra, runājot par savu mūziku, vienmēr teikusi, ka pati nav sava izpildījuma un dziesmu fane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu