«Šerloka» jaunās sezonas pirmizrāde gaidāma 1.janvārī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Britu seriāla «Sherlock» («Šerloks») jaunās sezonas pirmo sēriju telekanāls BBC plāno pārraidīt 1.janvārī.

Pirmizrādes datums redzams seriāla reklāmas rullītī, kas nule pārraidīts ēterā.

Ceturtās sezonas pirmās sērijas nosaukums ir «The Six Thatchers» («Sešas Tečeres»), kas sasaucas ar Artūra Konana Doila stāstu «Seši Napoleoni».

Jaunajā sezonā pie lomas ticis aktieris Tobijs Džonss, kurš ierunājis elfa Dobija tēlu filmu ciklā par Hariju Poteru. Džonss spēlēs ļaundari otrajā trīssēriju sezonas filmā. Katra sērija ilgs 90 minūtes.

Dienu iepriekš Benedikts Kamberbačs, kurš atveido galveno lomu Konana Doila darbu mūsdienu adaptācijā, sacīja, ka nākamās sērijas būs tik dramatiskas, ka skatītājiem būs vajadzīga atelpa.

Aktieris arī norādīja, ka viņa darbs pie jaunās lomas studijas «Marvel» filmā par doktoru Strendžu neietekmēs viņa dalību seriālā.

«Viņi mainīja grafiku, lai pielāgotos «Šerlokam». Starp šiem diviem projektiem ir daudz abpusējas mīlestības, un nav iemeslu, lai viens pārstrīpotu otru,» viņš uzsvēra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu