Ielūkojies «STV Pirmā!» dzimšanas dienas raidījuma aizkulisēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms gada oktobrī tika radīta pirmā, īstā un vienīgā televīzija sievietēm «STV Pirmā!». Atzīmējot pirmo kopā pavadīto gadu, svētku noskaņās tērpies arī kanāla iecienītais raidījums «Starp mums runājot». Aizraujoši dalībnieki, neparastas atzīšanās un īpaši pārsteigumi – tas viss joprojām ik otrdienu plkst. 21:00 «STV Pirmā!» TVNET lasītājiem ir unikāla iespēja ielūkoties ne tikai svētku šova aizkulisēs, bet arī uzzināt, kā tapa pats pirmais raidījums.

Lūk, kā tas sākās. Ieskats raidījuma «Starp mums runājot» pirmajā sezonā, kur vadītāju lomās šarmantās dāmas Grēta Gorjučko un Jana Ezeriņa, kā arī pieredzējušais TV režisors Rolands Laķis.

Raidījuma «Starp mums runājot» otrajā sezonā Grētai Gorjučko studijā pievienojušies divi jauni vadītāji – Valdis Melderis un pieredzējusī TV žurnāliste Daina Jāņkalne. Raidījuma vadītāji runā par dažādām tēmām, kas aktuālas sievietēm, kā arī studijā tiekas ar Latvijā pazīstamiem cilvēkiem. Jaunajā sezonā raidījums ir gandrīz divas reizes garāks un vēl interesantāks. Īpašs jaunums dzīves stila gardēžiem ir Dainas veidotie sižeti ārpus studijas, kuros viņa vienu dienu pavada kopā ar kādu no Latvijas sievietēm, atklājot viņas dzīves priekus, grūtumus un veiksmes noslēpumus.

Šonedēļ skatītājus priecēja īpašs svētku raidījums, ar krāšņu studijas iekārtojumu, aizraujošām personībām, un, kā jau dzimšanas dienās, – neaizmirstamiem pārsteigumiem. Sveicienus visām raidījuma skatītājām un laba vēlējumus svētkos neatvairāmos video sūta arī raidījuma vadītāji un viesi.

Īpaši sirsnīgus vārdus visām sievietēm «STV Pirmā!» jubilejā veltījis neatvairāmais aktieris Varis Vētra!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu