Hjū Lorijam piešķirta zvaigzne Holivudas slavas alejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Britu aktierim Hjū Lorijam piešķirta zvaigzne Holivudas slavas alejā. Saņemot šo godu, aktieris atzinis, ka «dzīvojis laimes pilnu dzīvi».

Lorijs Amerikā izpelnījās slavu, pateicoties galvenajai lomai medicīnas drāmas seriālā «House M.D.» («Doktors Hauss»), kas ilga no 2004. līdz 2012. gadam. Par daktera Gregorija Hausa atveidošanu aktieris ieguva divas «Zelta globusa» balvas - 2006. un 2007.gadā.

Lorijs saņēmis 2593.zvaigzni Holivudas slavas alejā un pievienojas citām britu slavenībām Emmai Tompsonei, Kolinam Fērtam, Ridlijam Skotam un Helēnai Mirenai.

«Mēs nedzīvojam godīgā pasaulē. Man ir 57 gadi, un mana dzīve bijusi pilna ar ārkārtīgu daudzumu laimes jau no agrīna vecuma. Es pat gaidu, kad tas viss apgriezīsies kājām gaisā,» stāstīja aktieris, piebilstot, ka izbaudīs viņam piešķirto godu.

Pirms ciniskā ārsta atveidošanas aktieris Lielbritānijā bija zināms ar lomām televīzijas seriālos «Fry», «Blackadder» un «Jeeves and Wooster». Savukārt Lorija jaunākā loma skatāma telekanāla BBC drāmas miniseriālā «The Night Manager» («Nakts vadītājs»).

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu