Amatieru hokejistam uz laukuma apstājas sirds, ārstiem izdodas sportistu sekmīgi reanimēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Entuziastu hokeja līgas (EHL) komandas HK «Detonators» spēlētājam Pēterim Smelteram 5.oktobrī uz ledus laukuma apstājās sirds, taču ārstiem izdevās atdzīvināt jauno hokejistu, vēsta EHL.

«Mīli to, ko tu dari, bet neļauj tam tevi nogalināt. Lai arī cik liels būtu entuziasms pret hokeju, pirmajā vietā jābūt veselībai. Ir jāspēj sabalansēt sporta un atpūtas režīmu, lai nenāktos mācīties no savām kļūdām, kuras var būt arī letālas,» sacīts EHL paziņojumā.

Smelters devās laukumā uz otro nomaiņu, taču, paspēris divus soļus, saļima. Fiziskas un emocionālas pārslodzes radītu veselības problēmu dēļ bija apstājusies sirds.

Pateicoties komandas biedru un medicīnas personāla rūpēm, tika veiksmīgi sagaidīti neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi, kuri sekmīgi veica reanimāciju un nogādāja Pēteri Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā.

Lai gan šobrīd veselībai bīstamākais posms ir garām, Pēterim priekšā vēl garš atveseļošanās periods.

Aicinām atbalstīt Pēteri, ziedojot Pēterim rehabilitācijas procesam. Pēteris Smelters, konta Nr. LV05HABA0551017657225.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu