Haijeka pastāsta, kā Tramps viņai atriebies par atteikumu doties uz randiņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Aktrise Selma Haijeka stāsta, ka reiz Amerikas prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps to aicinājis uz randiņu, bet, saņēmis atteikumu, pēc gadiem izlēmis sievietei atriebties.

Aktrise stāsta, ka, pirmo reizi satiekot Trampu, viņai bijis puisis, bet tagadējais prezidenta amata kandidāts mēģinājis ar viņas mīļoto iedraudzēties, lai iegūtu aktrises telefona numuru.

Beigu beigās zvaigzne pateikusi politiķim, ka neietu ar viņu uz romantisku tikšanos, pat ja viņai nebūtu otras pusītes, par šādu atbildi Tramps apvainojies.

Pēc gadiem intervijā izdevumam «National Enquirer» Donalds izteicies, ka nekad nedotos uz randiņu ar Selmu, jo viņa ir pārāk zemiska.

Vēlāk gan viņš piezvanījis aktrisei un noliedzis, ka teicis šos vārdus intervijā, bet sieviete netic, ka tā ir sagadīšanās.

Selma Haijeka neslēpj, ka incidents noticis vēl laikā, kad viņa tik tikko iemantojusi atpazīstamību.

Meksikāņu aktrise ir pirmā meksikāniete, kura jebkad ir nominēta prestižajai «Oskara» balvai par savu tēlojumu filmā «Frīda».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu