Gavare ieradusies Latvijā - vēlas izlikt vīru no mājām, saņemt alimentus un šķiršanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Modele, septiņu bērnu māmiņa Una Gavare septembrī pameta vīru Māri Gavaru, lai būtu kopā ar uzņēmēju Aināru Gulbi. Nu sievietei nācās no Tenerifes atgriezties Latvijā uz tiesas sēdi.

Pēc divu mēnešu prombūtnes no Latvijas sieviete atgriezusies atpūtusies, starojoša un, kā informē izdevums «Kas Jauns», vēlas tikai izšķirties.

Sieviete uz tiesu ieradās savas juristes Elizabetes Bruksles pavadībā, nevienam nav nekāds jaunums, ka juriste ir uzņēmēja, brunču mednieka Māra Gulbja bijusī sieva.

Saistībā ar tiesu Una nav sniegusi komentārus, bet tajā pašā dienā viņa ar juristi redzēta Kauguros Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Jūrmalas nodaļā.

Māris gan ar preses izdevumu bija runātīgāks un atklāja, ka lietas izskatīšanu pārcēla, jo Unas prioritāte bijusi šķiršanās pieteikuma un pretprasību iesniegšana.

Tāpat sieviete solījusi, ka neliegs tēvam komunicēt ar bērniem, bet vēlas, lai tie paliek Tenerifē, kopā ar viņu un jauno mīlestību, bet no vīra viņa grib saņemt tikai uzturlīdzekļus.

Gavare vēlas, lai arī vīrs izvācas no ģimenes mājokļa, kuru pavasarī viņi pārrakstīja uz sievas vārda, jo juridiski viņai ir tādas tiesības.

Viss, ko vēlas Māris, ir bērni, to satikšana, komunikācija, kas tiekot ierobežota, un reiz Mārim pat teikts, ka bērni vairāk neprasa neko par tēti. Vīrietis par to tikai spēj piebilst: kāpēc gan jautāt, ja jaunais mammas draugs pērk dārgas dāvanas, dāvina telefonus, dzīvniekus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu