Rūta Dūduma perfekti attēlo Olgu Rajecku un uzvar!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šovakar TV ekrānos nonāca šova «Izklausies redzēts» jau piektais raidījums, tajā dalībnieku priekšnesumi bija kā vizuāli, tā audiāli iespaidīgi un visa vakara garumā sniedza patiešām krāšņu emociju buķeti! Sīvajā sacensībā uzvarēja spridzīgā Rūta Dūduma, kura atveidoja Oldzīti jeb Olgu Rajecku un izpildīja dziesmu «Kas dzīvo tanī pusē»!

Šovakar šova «Izklausies redzēts» pastāvīgajai žūrijas komisijai – Jānim Šipkēvicam, Janai Duļevskai, Artim Robežniekam bija pievienojies iepriekšējās sezonas dalībnieks, vienmēr pozitīvais Atis Zviedris. Piektajā raidījumā kvalitātes latiņa tika pacelta augstu un par uzvarētāju varēja kļūt daudzi, tomēr bija jāizvēlas – pirmo vietu ieguva Rūta Dūduma ar Olgas Rajeckas priekšnesumu. Līdz ar uzvaru piektajā raidījumā Rūta tika arī pie 200 eiro, kas tiks ziedoti viņas izvēlētajam labdarības mērķim – dzirdes aparāta iegādei divgadīgajai Melānijai Abramčikai.

Par piektā raidījuma drosmīgāko uznācienu noteikti var uzskatīt Emīla Kivlenieka, kurš šovakar uz skatuves kāpa kā leģendārā māksliniece Šēra un izpildīja populāro hitu «If I Could Turn Back Time». Spēcīgais un enerģiskais sniegums tika arī pelnīti novērtēts – 2. vieta. Nenoliedzami, 3. vietas ieguvēja Ieva Sutugova turpināja skatītājus pārsteigt ar savu profesionalitāti, šoreiz iejūtoties amerikāņu dziedātājā Lady Gaga un izpildot dziesmu «Edge Of Glory». Savukārt 4. vietā ierindojās Dzintars Čīča, kurš iejutās spāņu dziedātājā Hulio Hosē Iglesiasā un ikvienu, jo īpaši Janu Duļevsku, savaldzināja ar dziesmu «Cucurucucu Paloma».

5. vietu ieņēma Dināra Rudāne, kura šovakar bija pārvērtusies par hiphopa kolektīva «Fugees» zvaigzni Lorīnu Hilu, kura arīdzan ir «Grammy» laureāte. Uzreiz pēc tam – 6. vietā – palika Mārtiņš Ruskis, kurš atveidoja leģendāro Miku Džegeru no grupas «The Rolling Stones» un izpildīja «Anybody Seen My Baby». Ar dziesmu «Sing It Back» skatītājus vakar šovā uzrunāja māksliniece Moloko jeb Rosina Mērfija jeb Yana Kay, kura ieņēma 7. vietu. Savukārt Normunds Pauniņš pārtapa par Plasido Domingo un ar skaistās dziesmas «Ave Maria» klasisko izpildījumu ieņēma 8. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu