Štrombergs uzvar ASV čempionāta sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas titulētais BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs sestdien guva uzvaru ASV čempionāta posma sacensībās Kalifornijā.

Divkārtējais olimpiskais čempions Perisas pilsētā notiekošo «Fall Nationals» sacensību otrajā dienā elites grupā bija labākais, uz pārējiem goda pjedestāla pakāpieniem kāpjot amerikānim Entonijam Dīnam un francūzim Žorisam Dodē.

Pirms tam piektdien Štrombergs turpat izcīnīja trešo vietu.

Pēc mēneša gaidāms arī ASV čempionāta finālposms.

Štrombergs sezonas sākumā triumfēja ASV čempionāta pirmajās divās sacensībās, kā arī vēl vairākas reizes kāpa uz goda pjedestāla.

Oktobra pirmajā pusē Štrombergs bija otrais Pasaules kausa šīs sezonas pēdējā posmā, bet sezonas kopvērtējumā viņš palika trešais.

Savukārt Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Štrombergs startēja neveiksmīgi, jo nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru. Līdz ar to Štrombergam neizdevās izcīnīt trešo zelta medaļu karjerā, kamēr par čempionu kļuva amerikānis Konors Fīldss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu