Paziņo par vēl vienu «Staigājošo miroņu» sezonu!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Seriāla «The Walking Dead» («Staigājošie miroņi») veidotāji paziņojuši par astotās sezonas uzņemšanu nedēļu pirms septītās sezonas pirmizrādes.

Zombiju seriāla sestās sezonas pēdējā ainā bija redzams, kā jaunākais ļaundaris Nīgans, kuru atveido Džefrijs Dīns Morgans, nogalina vienu no seriāla galvenajiem varoņiem ar dzeloņstieplē aptītu beisbola nūju, kurai viņš devis vārdu Lusila.

Seriāla izpildproducents Skots Gimpls nesen mierināja fanus, ka viņi noskaidros, kas ir Nīgana upuris, jaunākās sezonas pirmajā sērijā.

Morgans uzskata, ka viņa tēls ir draudošāks nekā seriāla trešās sezonas ļaundaris ar iesauku «Gubernators», kuru atveidoja Deivids Morisejs.

«Viņam piemīt ne tikai harisma. Daudzi viņam seko tāpēc, ka baidās no tās pašas nūjas. Taču viņš arī ir paildzinājis daudzu cilvēku dzīves,» oktobra sākumā stāstīja Morgans.

Seriāls Latvijā skatāms kanālā «Fox».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu