Kima Ketrela: «Seriāls «Sekss un lielpilsēta» izjauca manu laulību»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Aktrise Kima Ketrela, kura seriālā «Sekss un lielpilsēta» atveidoja Samantu Džonsu, paziņojusi, ka dalība seriālā izjaukusi viņas trešo laulību. Filmēšanās grafika dēļ sieviete pārāk daudz laika pavadījusi darbā un nereti lielās aizņemtības dēļ vispār nav ieradusies mājās.

Vīram, mūziķim Markam Levinam sākumā bija žēl sievas viņas grafika dēļ, vēlāk tam apnika sievas neatrašanās līdzās, solījumu laušana, un viņš izlēma šķirt sešus gadus ilgo laulību.

Tas esot bijis ļoti smagi, vīrs juties vientuļš, skumjš un beigu beigās nespējis izturēt vientulību un ierosinājis šķirties, toties Kima, apzinoties, ka vēl vairāki gadi būs jāpavada tikpat saspringtā grafikā, nav spējusi atrast ieganstu nešķirties.

Nu ir pagājuši gadi kopš seriāla filmēšanas, un aktrise joprojām ir viena, jo vīriešiem asociējas ar Samantu un ar viņu neviens nevēlas veidot attiecības, jo uzskata, ka sieviete ir ar pārāk brīviem uzskatiem.

Par spīti tam, ka Ketrela nemīl savu atveidoto varoni, jo tā neļauj viņai iemantot ģimenes dzīves laimi, viņa apsver iespēju filmēties trešajā «Seksa un lielpilsētas» pilnmetrāžas filmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu