«Kings of Leon» nodrošina piekto numur 1 Lielbritānijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu rokgrupa «Kings of Leon» ar savu jauno albumu «WALLS» (skat. recenziju) iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

Brāļi Keilebs, Džareds, Neitans un brālēns Metjū Folovili pirmajā nedēļā pārdevuši 50 000 albuma vienību, liecina «Official Charts Company» dati. Šis ir jau piektais numur 1 panākums.

«WALLS» (akronīms no «We Are Like Love Songs») skanējuma ziņā ir mēģinājums atgriezties pie «Only by the Night» koncepcijas - plaši piedziedājumi, masīva skaņa.

Atgādinām, ka 2014. gada vasarā grupa uzstājās Rīgā, Mežaparkā.

2. vietā britu dziedātājs Fils Kolinss (Phil Collins) ar singlu izlasi «The Singles» (Rhino/Warner). 65 gadus vecais mūziķis pirmdien izziņoja Eiropas koncertturneju, kas sāksies nākamā gada 4. jūnijā ar koncertu Londonā. Grupas «Genesis» bijušais dalībnieks sniegs piecus koncertus Londonā un pa diviem koncertiem Parīzē un Ķelnē.

3. vietā grupas «Keane» solista Toma Čaplina (Tom Chaplin) debijas soloalbums «The Wave» (Universal Island).

Savukārt «Oasis» trešā albuma «Be Here Now» pārizdevums - numur 4.

Top noslēdz īru indie grupas «Two Door Cinema Club» jaunais albums «Gameshow» (Parlophone/Warner).

Singlu topā 1. vietā debitē britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar dziesmu «Shout Out To My Ex» (Syco Music/Sony).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu