Alekss Silvērs un Liera Štein prezentē klipu «Rētas», kas stāsta par mīlestības iznīcināšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

2016.gada 20.oktobrī klubā «Just» notika dueta Alekss Silvērs un Liera Štein mūzikas video prezentācija singlam «Rētas». Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir Dmitrijs Krasnovskis, ar kuru kopā duetam tapusi arī dziesma «Miljoniem dota mīlestība».

Alekss Silvērs un Liera Štein ir stilīgākais latviešu duets, populāru dziesmu izpildītāji un oriģināldziesmu autori. Duets izpilda deju mūziku, kas liek piecelties kājās un dejot, kā arī romantiskas balādes, kas ļauj baudīt patiesās jūtas un emocijas.

Dziesma «Rētas» ir patiess stāsts par mīlestības jūtu iznīcināšanu pašu rokām. Kad attiecībās valda haoss un nenoteiktība, esam šaubu pārpilni – nezinām, kā rīkoties. Vai attiecības ir tā vērtas?

Sirreālistiskā noskaņojuma video, kas sākumā bija domāts vien kā lirikas video, montāžas procesā pārtapis par oficiālo mūzikas video. Tajā izteikts askētiskums, savaldīgās krāsas un emocijas, saspringts galveno varoņu iekšējais konflikts.

Videoklipa prezentācijā mākslinieki izpildīja trīs savas dziesmas – Miljoniem dota mīlestība, Rētas un jauno hitu – Nesaki man nē, kas daudziem apmeklētājiem lika iemēģināt deju grīdu.

Vakara vadītāja lomā iejutās pasākumu vadītājs, kā arī visiem labi zināmais Latvijas seksa eksperts Edgars Torreto.

Viesiem bija iespēja ne tikai divreiz noskatīties videoklipu, bet arī iegūt balvas, piedaloties konkursos; tie, kuri prezentācijas laikā uzmanīgi klausījās stāstīto un vēroja klipu, savā īpašumā varēja iegūt gan īpašus auskarus, dāvanu kartes īpašam zīmola apģērbam, gan daudzas citas balvas.

Izrādās, visuzmanīgāk klausījās sabiedrībā zināmas personas, dziedātāja Laura Raila, pasākumu organizatore un vadītāja Jeļena Tonova un dejotāji Deniss Tumakovs un Rolands Šteinbergs.

Iegūstot balvā auskarus, Rolands kā jau īsts džentlmenis tos uzdāvināja savai vakara partnerei, skaistuma konkursu rīkotājai Kristīnei Lindenblatei.

Pēc videoklipa noskatīšanās viesi nebeidza aplaudēt, kas mudināja duetu klausīt viesu lūgumam un vēlreiz demonstrēt jauno video.

Pēc prezentācijas oficiālas daļas Aleksu un Lieru viesi apdāvināja ziediem, fotografējās ar vakara vaininiekiem pie foto sienas, baudīja kluba «Just» sarūpētos kokteiļus un nodevās sarunām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu