Aktrise Džodija Fostere uzņems zinātniskās fantastikas seriāla sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Džodija Fostere uzņems zinātniskās fantastikas seriāla «Black Mirror» sēriju.

Fostere pēdējos gados darbojas kā režisore. Viņas jaunākais darbs ir šogad iznākusī kinolente «Money Monster» («Naudas monstrs») ar aktieri Džordžu Klūniju galvenajā lomā. Pirms tam viņa bijusi viesrežisore dažādos seriālos, tostarp «Orange Is The New Black» un «House of Cards».

53 gadus vecā Fostere veidos vienu sēriju «Black Mirror» ceturtajā sezonā. Zinātniskās fantastikas seriāls aizsākās britu telekanālā «Channel 4», bet jauno sezonu izdos straumēšanas pakalpojums «Netflix».

«Netflix» pasūtījis divas «Black Mirror» sezonas. Katrā no tām būs sešas sērijas līdzšinējo trīs vietā.

Seriāla autors Čārlijs Brukers tviterī pārpublicēja saiti uz rakstu par Fosteres iesaistīšanos. «Tā ir taisnība,» viņš piebilda.

Fostere ir divkārtēja «Oskara» balvas ieguvēja. Prestižo apbalvojumu viņa saņēma par tēlojumu 1989.gada kinolentē «The Accused» («Apsūdzētie») un 1992.gada šausmu filmā «The Silence of the Lambs» («Jēru klusēšana»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu