Nāk klajā ar sensacionālu atklājumu, kas pierādot NLO esamību (1)

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: idua_japan, CC BY-NC-ND 2.0

Sena alumīnija gabala atrašana tiek uzskatīta par pierādījumu tam, ka NLO 250 tūkstošus gadu atpakaļ apciemojuši planētu Zeme, vēsta «FOX news».

Savādais metāla gabals atrasts 1970. gados Rumānijā, kad tur valdījis komunisms. Tagad Šveices laboratorijā veiktās pārbaudes atklājušas, ka savādais metāla fragments sastāv no 90 procentiem alumīnija un ir 250 tūkstošus gadu sens.

Alumīnijs sākts ražots vien pirms 200 gadiem, tāpēc šis atklājums, kas varētu būt 250 tūkstošus gadu vecs, tiek uzskatīts par sensacionālu atradumu. Rumānijas Ufologu asociācijas direktora vietnieks Džordžs Kohals vietējiem medijiem sacījis: «Laboratorijas testos noskaidrots, ka tas ir no NLO, jo fragments nav savienojams ar uz Zemes pieejamajām tehnoloģijām.»

Celtnieki netālu no Rumānijas objektu atraduši desmit metrus zem zemes kopā ar diviem kauliem. Noskaidrots, ka divi lielie kauli piederējuši milzīgiem zīdītājiem, kas izmiruši 10 līdz 80 tūkstošus gadu atpakaļ, bet eksperti bijuši pārsteigti uzzinot, ka trešais objekts ir no ļoti viegla metāla.

Tomēr toreiz vietējais vēsturnieks Miha Vitenbergers sacījis, ka objekts patiesībā ir metāla gabals no Otrā pasaules kara lidmašīnas, lai gan tas neizskaidro lidaparāta vecumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu