Tā jau likās. «Radiohead» uzstāsies Glastonberijas festivālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Britu rokgrupa «Radiohead» uzstāsies nākamajā Glastonberijas festivālā, apstiprinājuši pasākuma rīkotāji. Šonedēļ sāka izplatīties baumas, ka «Radiohead» varētu būt trīs galveno izpildītāju vidū, jo trešdien vairāki vīrieši Vortija fermā iepretim «Pyramid» skatuves metāla karkasam zālē izveidoja «Radiohead» logo.

«Jā! «Radiohead» atgriezīsies Vortija fermā, un mēs jau nevaram sagaidīt!» sociālajā tīklā «Instagram» paziņoja festivāla rīkotāja Emīlija Īvisa.

«Radiohead» spēlēs festivāla pirmajā vakarā.

Iepriekšējā «Radiohead» uzstāšanās Glastonberijas festivālā bija 2011.gadā. Grupa uz nelielās «Park» skatuves sniedza «slepenu» koncertu.

«Esmu uzaugusi ar «Radiohead», un viņi man ir vislabākie,» 37 gadus vecā Īvisa teica raidorganizācijai BBC. «Viņi ir sava ceļa gājēji.»

Glastonberijas festivāla rīkotāji vēl nav nosaukuši nevienu citu nākamā gada izpildītāju.

Kā jau ziņots, šomēnes stundas laikā tika izpārdoti 120 tūkstoši biļešu uz nākamā gada Glastonberijas mūzikas festivālu.

Cilvēkiem, kuri palaidīs garām iespēju iekļūt 2017. gada festivālā, nāksies gaidīt vēl divus gadus līdz nākamajam festivālam, jo 2018.gadā pasākums nenotiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu