Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Nu jau kārtējo reizi jāmin satriecošā brunete Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski). Ja pirms kāda laika 25 gadus vecā modele savā «Instagram» publicēja foto ar vīna glāzi vannā, tad šoreiz publicēta pavedinoša fotogrāfija seksīgā naktskreklā ar sarkanvīna glāzi rokās. Vakara sarunas pie vīna glāzes ar Emīliju noteikti tagad ir daudzu vīriešu (un arī sieviešu) sapnis.

Foto: @emrata

Ladies night ?

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Lai arī seriālā «Modern Family» aktrise Ariela Vintere (Ariel Winter) tēlo kārtīgu teicamnieci Aleksu Danfiju, reālajā dzīvē viņa ir visnotaļ liela draiskule. Lai arī 2015. gadā viņa veikusi krūšu samazināšanas operāciju, šajā foto akcents vairāk uz kājām...

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

45 gadus vecā amerikāņu aktrise Karla Gugino, kas plašāk pazīstama pēc lomām filmām «Spiegu bērni» triloģijas (2001-2011), «Nakts muzejā» (2006) un katastrofu filmas «Sanandreasa lūzums» (2015), publicējusi kailfoto ar avīzi. «Skaistas kājas,» raksta kāds no aktrises pielūdzējiem. Nudien...

30 gadus vecā modele Krisija Teigena (Chrissy Teigen), mūziķa Džona Ledženda izredzētā, publicējusi kailfoto (sveiciens kādam draugam) kopā ar Džonu. Tiesa, Ledžends apsēdies stratēģiski pareizā vietā, aizsedzot svarīgāko. Šogad aprīlī abi pasaulē sagaidīja pirmo meitiņu - Lunu.

HAPPY BIRTHDAY @MARISAMXO !!!!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

R&B dziedātāja, aktrise un arī realitātes šova producente Kristina Miliana (Christina Milian) bieži nonāk dažādos seksīgāko un skaistāko sieviešu topos. Ja vēlies uzzināt kāpēc - pieseko viņas «Snapchat»!

Foto: @cmilianofficial

Kādu laiku Lindsija Loena nebija mūs priecējusi ar pikantiem foto. Lūk, šis melnbaltais foto viņas Instagram parādījās pirmdien, tiesa, drīz aktrise to izdzēsa, taču uzticamie fani šo foto saglabājuši.

Foto: no sociālajiem tīkliem

Amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (Maitland Ward), kura pirms diviem gadiem vēl pirms hakeru uzbrukumiem, pati tīmeklī nopludināja savus kailfoto, turpina to darīt arī 2016. gadā. Vērīgākie televīzijas skatītāji Vordu, iespējams, atceras no seriāla «Hameleonu rotaļas», kurā viņa no 1994. līdz 1996. gadam atveidoja Džesiku Foresteri.

Laser Treatment ?#yesdoctor #notreally #onlyinspace

A photo posted by Maitland Ward Baxter (@maitlandward) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu