«Pārlaicīgā dvēsele» - cilvēka patības izpētes ceļojums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» laidis klajā Maikla A. Zingera (Michael Singer) grāmatu «Pārlaicīgā dvēsele». Lasītājam tā piedāvā cilvēka patības izpētes ceļojumu.

Kā būtu, ja jūs spētu atbrīvoties no saviem iekšējiem ierobežojumiem un pārkāpt daudzas šķietami neaizsniedzamas robežas? Ko varat ikdienā darīt, lai panāktu iekšējo mieru un skaidrību? Kas jūs šobrīd šķir no izvirzīto mērķu sasniegšanas? Šie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem grāmatā «Pārlaicīgā dvēsele» sniegtas skaidras un atklātas atbildes.

untetheredsoul.com

Grāmatas ievadā autors apsola: «Lasot šo grāmatu, atklāsiet, ka par daudzām ļoti dziļām tēmām zināt vairāk, nekā paši apzināties. Patiesībā jūs jau zināt, kā sevi atrast, jūs vienkārši esat novirzījušies no ceļa un apmaldījušies. Tiklīdz atgūsiet ceļa mērķi, apjautīsiet, ka jums ne tikai piemīt spēja sevi atrast, jums piemīt spēja arī sevi atbrīvot.»

Foto: publicitātes

Nav svarīgi, vai šis ir jūsu pirmais mēģinājums izpētīt iekšējo pasauli un dvēseles dzīles, vai arī esat veltījuši šim uzdevumam visu dzīvi. Šī grāmata jebkurā gadījumā pilnībā mainīs jūsu attiecības pašiem ar sevi un apkārtējo pasauli. Jūs atklāsiet, ko varat darīt, lai pārtrauktu ierastās domas un emocijas, kas ierobežo apziņas brīvību un iegrožo jūsu gribasspēku. Izmantojot spēcinošas meditācijas un jogas metodes, grāmatas autors atklāj, kā apzinātības izkopšana un atbrīvošanās no iekšējām robežām var palīdzēt mums ne tikai gūt panākumus ikdienas darbos, bet arī izkopt personību un attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem, kā arī atrast savu vietu pasaulē.

Par autoru

Maikls A. Zingers ir akadēmiķis, veiksmīgs uzņēmējs un jogas un meditācijas pasniedzējs. Viņš ir ne vien izstrādājis inovatīvus tehnoloģiju risinājumus medicīnas un citās nozarēs, bet arī nodibinājis jogas un meditācijas centru, kuru katru gadu tūkstošiem dažādu reliģiju cilvēku apmeklē, lai rastu iekšējo mieru. Viņa grāmatas, arī «Pārlaicīgā dvēsele», ir tulkotas gandrīz divdesmit valodās un ilgstoši atradušās visvairāk lasīto darbu sarakstos.

Grāmata «Pārlaicīgā dvēsele» palīdz veidot veselīgas attiecības pašiem ar savām domām un emocijām, sniedzot piekļuvi līdz šim neatklātam iekšējās enerģijas avotam. Iespējams, šī ir vienīgā grāmata, kura noteikti jāizlasa, lai saprastu, kas jūs patiesi esat un kā kļūt brīviem no neredzamajiem šķēršļiem jūsu ceļā.

No angļu valodas tulkojis Kristaps Šoriņš.

www.lietusdarzs.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu