Aktrise Amanda Seifrīda jau vienpadsmit gadus ikdienā lieto antidepresantus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Amanda Seifrīda atzinusies, ka cieš no neārstējamas slimības, aktrisi nepārtraukti vajā panikas lēkmes, bailes un uzmācīgas domas, lai to visu kliedētu, viņai nāksies visu dzīvi lietot antidepresantus. Zvaigzne spēcīgās zāles lieto jau vienpadsmit gadus un atzinās, ka, pirms uzzināja diagnozi, viņu vajāja domas pat par pašnāvību.

Aktrise stāsta, ka par savu slimību uzzinājusi jau pusaudžu gados un kopš deviņpadsmit gadu vecuma lieto antidepresantus.

Seifrīda nedomā ne pārtraukt zāļu lietošanu, ne palielināt vai samazināt devu.

Aktrisi mulsina cilvēku attieksme pret šādām psihiskām slimībām, par kuru eksistenci ir pieņemts kautrēties un klusēt.

Tāpat, ja kāds skaļi pasaka par savu slimību, par to pasmejas, piebilstot, ka tā nav nopietna slimība; tomēr aktrise norāda, ka psihiskas kaites nav iespējams izārstēt, bet fiziskas bieži vien ir ārstējamas.

Lai vai kā, Amandas karjerai un personīgai dzīvei netraucē saslimšana un, pareizi lietojot zāles un apmeklējot ārstu, ir iespējams ar to veiksmīgi sadzīvot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu