Drīzumā gaidāma pikantā šova «Precētie pret brīvajiem» jaunā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skatītāju iemīļotās attiecību spēles «Precētie pret brīvajiem» jaunajā, 2. sezonā jautrības un pikantu situāciju netrūks, jo brīvās meitenes puišiem būs sagādājušas ķecerīgus pārbaudījumus, arī puiši nepaliks atbildi parādā – būs gan kautri un kaislīgi skūpsti, gan dejas un spēles, ķermeņu apzīmēšana, pat plikumi un striptīzs.

Atgādinām attiecību spēles Precētie pret brīvajiem noteikumus: katrā spēlē brīvā meitene dosies uz trim pārsteigumu pilniem randiņiem ar puišiem. Un ir tikai viens āķis: divi no puišiem būs precēti, bet viens – brīvs! Precētos puišus sievas apmācījušas krāpties un nospraudušas robežas vīru flirtam.

Viena sieva nepieļaus pat domu par vīra skūpstu ar svešinieci, cita atļaus vīram nodoties pikantām rotaļām.

Pašām sievām nāksies vien sakost zobus un slepus noraudzīties vīru flirtā, bet vai visas izturēs?!

Izģērbsies kāršu spēles laikā

Jaunās sezonas atklāšanas spēlē brīvās meitenes Kristas randiņš ar Rihardu sāksies ļoti kautrīgi. Ne meitene zinās, kā atmaskot Rihardu, ne Rihards būs drošs, kā un vai izdosies samelot Kristai. Kad uzkodas būs apēstas, Rihards piedāvās uzspēlēt kāršu spēli, tās zaudētājam būs jāizpilda uzdevumi, kas sarakstīti uz lapiņām. Pirmā zaudēs Krista, kurai nāksies novilkt krekliņu, savukārt Rihardam būs jārunā ar gurķi mutē un jāiedod meitenei buča. Rihards piedāvās uz lūpām…

Noskūt ūsas – kāpēc ne?

Savukārt randiņš ar Justu gaidāms brīvs un nepiespiests. Justs būs pārliecināts, ka viņa trumpis ir ūsas, jo aizņemtie puiši ir bez ūsām. Krista tam nepiekritīs, un Justs atļaus sev tās noskūt – abiem tas būs nepieredzēts piedzīvojums! Izklaidēm turpinoties, Krista paziņos, ka vēlas ieraudzīt Justu bez krekla, jo viņai ir padomā puisi apgleznot, un Justs piekritīs to novilkt. Vēlāk, kad Justs būs apgleznots, puisis lūgs revanšu, un arī Kristai nekas cits neatliks kā izģērbties!

Meitene ieradīsies kāzu kleitā

Krista ciemos pie pēdējā puiša Pāvela ieradīsies kāzu kleitā ar plīvuru galvā un ar smaidu sejā uzdos jautājumu: «Nu ko, Pāvel, ja esi brīvs, tad appreci mani!» Uz ko Pāvels atbild: «Labi, kad ejam uz zagsu?!» Fināla randiņā Krista nebūs pārliecināta par savu izvēli, bet atzīs, ka viens no puišiem viņai ir parādījies sapnī, un viņa nolems paļauties uz savu sievietes intuīciju!

Ja meitene izvēlēsies brīvo puisi, tad abi iegūs vērtīgu naudas balvu – 800 eiro, ja izvēle būs nepareiza un meitene izvēlēsies precēto, tad nauda tiks laulātajam pārim. Īpašs pārsteigums skatītājus gaida sezonas noslēguma sērijā, kad spēles noteikumi apgriezīsies kājām gaisā!

Precēto pret brīvajiem 2. sezona no 31. oktobra pirmdienās plkst. 21.00 TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu