«Framest» izdod singlu «My Town» un izziņo Ziemassvētku koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu vokālā grupa «Framest», atzīmējot savu 10. pastāvēšanas gadu, izdod singlu «My Town» un aicina uz ikgadējo «Ziemassvētku koncertu» 10. decembrī Rīgas Kongresu namā.

Šis gads ir īpašs ar to, ka «Framest» atzīmē savu 10. jubileju, tādēļ programma būs pārsteigumu pilna. «Ziemassvētku koncertā» dzirdēsim ne tikai pazīstamas un visu iemīļotas Ziemassvētku džeza melodijas, bet arī tādu mūsdienu latviešu komponistu kā Raimonds Pauls, Kaspars Zemītis, Kārlis Lācis, Jānis Ķirsis un citu radītus jaundarbus, kuri sacerēti tieši grupai «Framest».

«Vokālā grupa Framest - tā ir lieliska kombinācija, viņi ir līmenī,» uzskata Maestro Raimonds Pauls, kurš ir mūzikas autors vienam no jaundarbiem, kuru klausītāji varēs dzirdēt koncertā līdzās citām, vēl nedzirdētām dziesmām.

«Framest» jaunākā kompozīcija «My Town» radusies, sadarbojoties grupas dalībniekam Jānim Ķirsim un teksta autorei, ārzemēs dzīvojošajai latviešu dziedātājai Koukie jeb Annijai Zahovskai.

Vokālās grupas «Framest» sastāvā ir pieci profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji – Beāte Zviedre (soprāns), Rūta Dūduma (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Roberts Memmēns (bass).

Biļetes uz FRAMEST «Ziemassvētku koncertu», 10. decembrī plkst. 19.00 Rīgas Kongresu namā pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv .

Cenas: 7 – 25 Eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu