Noskaidrots aktiera Jāņa Reiņa nāves cēlonis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Žurnāls «Kas Jauns» vēsta, ka, kriminālprocesa ietvaros veicot ekspertīzi, noskaidrots pāragri mūžībā aizgājušā aktiera Jāņa Reiņa nāves cēlonis. Viņš tomēr nav bijis dzērumā, kā šur tur medijos izskanējis.

Precīza nāves cēloņa noskaidrošanai Valsts policija ierosināja kriminālprocesu un aktiera mirstīgās atliekas tika nogādātas uz ekspertīzi, uzreiz gan uzsverot, ka nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes. Nu zināms ekspertīzes atzinums, par ko raksta žurnāls «Kas Jauns», kas sazinājies ar aktiera atraitni Vitu Frinbergu.

«Kā jau teicu toreiz pēc Jāņa nāves - viņš nomira no sirds nepietiekamības. Viņam bija ļoti augsts asinsspiediens, un sirds neizturēja...» atklāta ir aktiera dzīvesbiedre.

Viņa beidzot pieliek punktu arī daudz aprunātajai alkohola tēmai, ko uzjundīt presē palīdzēja aktiera Rūdolfa Plēpja atzīšanās, ka pēdējo laiku viņš ar savu draugu Reini pavadījuši, lietojot grādīgos dzērienus. Izrādās, ekspertīze Reiņa mirstīgajās atliekās nav konstatējusi arī alkohola klātbūtni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu