Noels par «Be Here Now»: «Mums nevajadzēja to ierakstīt»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu mūziķis, grupas «Oasis» dziesmu autors Noels Galahers (Noel Gallagher) intervijā video vietnei «Vevo» atzinis, ka 1997. gada albums «Be Here Now» ierakstīts par ātru. «Es to saku tikai tagad, pēc 20 gadiem... mums nevajadzēja toreiz šo albumu ierakstīt un izdot,» viņš atzīst.

Atgādinām, ka «Be Here Now» tika izdots pēc kritiķu slavētā un komerciāli ļoti veiksmīgā albuma «What’s the Story (Morning Glory)?».

«Tā vietā, lai pēc Amerikas turnejas mēs kādu gadu, divus paņemtu brīvus, mēs kā idioti nolēmām doties studijā,» viņš stāsta. «Ta varbūt nebija labākā ideja. «Morning Glory» vēl tobrīd bija aktuāls gan Lielbritānijā, gan Amerikā.»

«Es reizēm aizdomājos par tiem pieredzējušajiem cilvēkiem, kas mums bija blakus - kāpēc viņi mūs neatrunāja no šā albuma ieraksta?»

Rezultātā albums bija sasteigts, pārproducēts un saņēma ne pārāk labas kritiķu atsauksmes, būtībā pieliekot punktu «Oasis» lidojumam.

Šobrīd izdota albuma remāsterēta versija.

Noskaties visu interviju ar Noelu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu