«Green Day» numur 1 arī ASV topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu poppanka trio «Green Day» šonedēļ ar jauno albumu «Revolution Radio» iekarojis gan britu salu, gan ASV «Billboard 200» albumu topu, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka albums «Revolution Radio» nedēļas griezumā pārdots 95 000 vienību, no šā apjoma 90 000 fiziskā nesējā.

Kopš lielā izrāviena ar 1994. gada singliem «When I Come Around» un «Basket Case» Bilija Džo Armstronga un Co virzība gājusi tikai augšup, un jaunais albums, kas seko 2009. gada «21St Century Breakdown» un 2012. gada «Green Day» albumu triloģijai, tam ir apliecinājums.

Kopumā «Revolution Radio» ir jau desmitais grupas top10 albums. Viss sākās ar 1995. gada plati «Dookie», kas startēja topa 2. vietā.

Vairāku «Grammy» balvu ieguvējas Noras Džounsas (Norah Jones ) jaunā plate «Day Breaks» (Blue Note/Universal) šonedēļ startē 2. vietā (47 000 vienību).

Savukārt viena no no pēdējo gadu populārākajām poproka apvienībām «OneRepublic» ar savu jauno albumu «Oh My My» numur 3.

Kanādiešu reperis Dreiks (Drake) ar albumu «Views» noslīdējis no 3. uz 4. vietu (43 000), bet «Pašnāvnieku vienības» skaņu celiņš uz 5. vietu (37 000).

Pagājušās nedēļas līdere - amerikāņu popmūzikas dīvas Bejonsē jaunākā māsa Solanža Noulsa (Solange Knowles) ar «A Seat at the Table» noslīdējusi uz 6. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu